nl+31 (0) 85 773 77 63
be +32 (0) 11 96 07 83Leuke kerstpakketten met bier

Kerstmis zit er weer aan te komen en ook dit jaar hebben we weer ontzettend leuke kerstpakketten in ons assortiment opgenomen. Speciaal voor de liefhebbers hebben we ook een leuke selectie gemaakt van kerstpakketten waarin in verschillende biersoorten zijn opgenomen. De biersoorten zijn van verschillende bekende merken waardoor u altijd een pakket kunt vinden met uw vertrouwde bier.

Naar kerstpakketten hebben we ook een speciale categorie op onze website waar alleen maar bierpakketten op staan. Hier zitten ontzettend leuke artikelen in met een uiteenlopende variatie. Zo hebben we bierboxen van merken als Bavaria, Heineken, Jupiler opgenomen in ons assortiment. Deze bierboxen zijn ontzettend leuk aangekleed en kunnen gebruikt worden voor diverse momenten.

Wilt u liever een kerstpakket waar ook nog andere lekkernij bij zit? Die hebben we natuurlijk ook in ons assortiment opgenomen:

Stoer met klasse

Kerstpakket bij de buren

Uitpakken maar!

Profiteer nu van onze scherpe prijzen, beste service en vraag nu gratis en vrijblijvend een offerte aan voor onze prachtige kerstpakketten. U ontvangt van onze klantenservice binnen een werkdag een zeer scherp geprijsde offerte. Neem contact op voor meer informatie.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: