Kika Kinderknuffel Kerstpakketten

\"\"

Die jaar heeft HSG het Kika kinderknuffel pakket opgenomen in haar assortiment. Kinderkanker is nog steeds aan de orde van de dag, helaas sterft 25% van de kinderen die er mee gediagnosticeerd wordt.

In dit pakket is een Knuffel opgenomen van Stichting Kika. Met de verkoop van deze knuffelberen kunnen er andere kinderen geholpen worden. Het geld wordt door de stichting gebruikt om verder onderzoek te doen naar kanker bij kinderen.

Een gedeelte van het bedrag van dit kerstpakket wordt afgedragen aan \"Kika Kinderenkankervrij\". Samen staan we sterk. Heeft u nog vragen over dit kerstpakket dan kunt hierover informeren bij een van onze medewerkers.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Kika Kinderknuffel Kerstpakketten? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01