Bestel uw kerstpakketten

Controleer uw bestelling en vul uw gegevens aan de rechterzijde in.

Streekpakket 4

Wat is er allemaal inbegrepen:

  • Beginnend met de Bowls & Dishes olijfplank. Deze tapas-, en snijplank is gemaakt van olijfhout. Dit is één van de hardste houtsoorten ter wereld, waardoor etensresten niet snel in het hout zullen trekken. Hierdoor is het dus hygiënisch in gebruik en zeer geschikt voor gebruik in de keuken of om zelfgemaakte tapas hapjes te presenteren.
  • Nederlandse producten uit de Italiaanse keuken, te weten de ambachtelijk gemaakte tomatensaus van NatuurlijkTomaat uit Dongen, Vinaigrette Balsamico en groene pesto (Beide glutenvrij) van Smaakgeheimen en de verse-ei pasta van De Aalshof uit Haps en de Ambrosia kruidenwijn.
  • Zelf aan de slag met een jute zakje vol zaadjes voor kruiden. In de jute zak zit potgrond en de ideale combinatie van zaden om de juiste ingrediënten (tomaat, tijm, basilicum en organo) te kweken voor “raffinato” gerechten.
  • Tot slot konden we het niet laten om twee van de beste speciaalbiertjes uit Brabant toe te voegen, de Chaamse Dubbel en de Chaamse Tripel. Deze biertjes passen perfect bij gerechten uit de Italiaanse keuken.

Aantal stuks:

Uw gegevens

Vul uw gegevens in om een bestelling te plaatsen voor de door u geselecteerde kerstpakketten.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: