Sorteer op:

Bestsellers

Bestsellers

Een selectie van onze bestsellers van 2020! We hebben de hardlopers voor u op een rijtje gezet zodat u zeker niet misgrijpt op een fantastisch kerstpakket. Maar wacht niet te lang, zodra een kerstpakket uitverkocht is dan is het ook écht uitverkocht. Hoe eerder u bestelt, des de ruimer het aanbod waaruit u kunt kiezen. Bij HSG bent u aan het juiste adres voor een mooi kerstpakket. Het einde van het jaar staat in het teken van geven. Met een kerstpakket onderstreept u uw waardering voor uw medewerkers en relaties.

Onze meest bestelde kerstpakketten

HSG Promotions heeft jarenlange ervaring op het gebied van kerstpakketten. Onze bestsellers zijn door ons geselecteerd zodat u altijd zeker bent van de beste kerstpakketten. Op onze website kunt u overigens nog veel meer kerstpakketten vinden en tevens is er mogelijkheid om een custom made pakket aan te vragen. Al onze kerstpakketten worden geleverd in een mooie geschenkdoos die bij iedere medewerker persoonlijk kan worden afgeleverd. Onze pakketten zijn al te bestellen vanaf 6 stuks.

Bestsellers bestellen

Onze bestsellers bestelt u eenvoudig en snel bij HSG Promotions. Wij hebben speciaal voor u een selectie gemaakt van onze bestsellers, waarin u een grote verscheidenheid aan kerstpakketten vindt. Als u nog vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij zijn makkelijk te bereiken via de chat, mail of telefoon. Ons ervaren team denkt graag met u mee om op die manier samen tot een mooi kerstpakket te komen.


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01