Bezorgen van uw bestelling

Algemene informatie over bezorging

Nadat u bij ons kerstpakketten heeft besteld, worden deze door ons ingepakt en klaargezet voor transport naar u. Wij werken al jarenlang met DPD pakketdiensten. Zij transporteren uw kerstpakketten naar de door u opgegeven locatie. Zijn staan garant voor een stipte en veilige levering van uw kerstpakketten. Vanaf het moment dat uw bestelling wordt opgehaald kan het tot maximaal 2 werkdagen duren voordat de pakketten bij uw worden thuisgebracht.

Bijzonderheden op het gebied van bezorging

Om de bezorging zo soepel mogelijk te laten verlopen, is het van belang dat u ons eventuele bijzonderheden inzake uw afleversituatie aan ons doorgeeft. Wanneer het voor de chauffeurs duidelijk is hoe en waar geparkeerd/gelost kan worden, zal dit een tijdige bezorging ten goede komen. Wanneer tijdens de bezorging wordt afgeweken van de gemaakte afspraken hierover, kunnen mogelijk extra gemaakte kosten worden doorbelast.

Locatie bezorging

U bepaalt bij ons geheel zelf waar u wilt dat de kerstpakketten worden bezorgd. Zo kunnen wij niet alleen leveren op uw bedrijf, maar is het ook mogelijk om de kerstpakketten individueel af te leveren op huisadressen.

Transportkosten

Alle prijzen die worden vermeld op onze site zijn exclusief transportkosten. De transportkosten die wij hanteren zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de ordergrootte, afleversituatie en specifieke wensen die u heeft met betrekking tot de bezorging. Wilt u hier meer over weten? Neem dan vrijblijvend contact op met onze medewerkers.

Heeft u vragen over de levering van uw bestelling? Onze medewerkers staan u graag te woord via telefoon of per e-mail. Wij zijn bereikbaar op: +31 (0) 40 255 65 42(NL) of +32 (0) 11 55 34 83(B) en per email op info@hsg-kerstpakketten.com.
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: