Nerea

Artikelnummer: 370130

€ 6.76

Een Spaanse rode wijn, gemaakt van de Tempranillo druif. Intens diep violetkleurig, levendig en briljant. Temperamentvol met geconcentreerde aroma’s van rood fruit en aardbeien, rode bessen en drop. Vlezig en toch soepel met behoorlijke “ruggengraat” . Fruit en tannine in optima forma. Heerlijk bij pizza, pasta, vlees, wildgerechten en verschillende oude en blauwe kazen.

Eindejaarsgeschenken

Organisaties en bedrijven vinden het vaak leuk om hun relaties een mooi eindejaarsgeschenk te geven in de decembermaand. Het geven van een eindejaarsgeschenk kan worden gedaan vanwege verschillende redenen. Zo dienen eindejaarsgeschenken om te beginnen vaak om relaties te bedanken voor hun vertrouwen van het afgelopen jaar. Daarnaast is een eindejaar groet in de vorm van een eindejaarsgeschenk ook vaak bedoeld om een boodschap uit te dragen die in het teken staat van een prettige samenwerking in het aankomende jaar. Eindejaarsgeschenken kunnen gegeven worden aan vele soorten relaties. U zult merken dat eindejaarsgeschenken altijd met open armen worden ontvangen, of het nu klanten, medewerkers of andere zakenrelaties betreft.

INHOUD:
• Spaanse rode wijn Nerea Tinto Tempranillo, 75 cl
• Verpakt in een bijpassende geschenkdoosDit artikel is op dit moment uitverkocht. Helaas is een offerte aanvragen via de site niet mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor een passend advies.