Relatiegeschenken blog

Belasting op kerstpakketten

Het hangt van de soort producten in het kerstpakket af hoeveel belasting u betaalt. Voor foodproducten (en non-alcoholische producten) geldt een belastingspercentage van 6%. Op non-food producten en alcoholische producten is een belastingspercentage van 21% van toepassing. Als het kerstpakket van uw keuze bijvoorbeeld voor de helft uit voedingswaren bestaat en voor de andere helft uit andere producten, betaalt u gedeeltelijk 6% en voor het andere deel geldt dan de 21%.

Kerstpakketten en eindheffing

Op alle kerstpakketten die u koopt, geldt een eindheffing. Voor kerstpakketten onder de 70 euro is er voor 2012 een eindheffing van 20% vastgesteld. Voor kerstpakketten van boven de 70 euro gelden er andere eindheffingen. De precieze hoogte van de eindheffing voor een kerstpakket van boven de 70 euro hangt o.a. af van het jaarloon van de werknemer waaraan u het pakket cadeau wilt doen.

Kerstpakketten belastingvrij schenken

Kerstpakketten die incl. btw tot maximaal 70 euro kosten, kunnen belastingvrij aan uw werknemers worden gegeven. Hiervoor gelden de voorwaarden dat het geschenk geen recht van de werknemer mag zijn (het geschenk moet dus wel echt een cadeau zijn) en dat het een kerstgeschenk in natura moet zijn (er mag dus geen geld als geschenk worden gegeven). Denk er wel aan dat u voor een kerstpakket van onder de 70 euro wel een eindheffing (20%) moet betalen.Bomvolle kerstpakketten van HSG

Voor een kerstpakket bomvol met de heerlijkste producten bent u op onze website aan het juiste adres. Ieder product uit onze bomvolle kerstpakketten is met de grootste zorg geselecteerd en daardoor zijn al onze kerstpakketten van een bijzonder goede kwaliteit. Al deze bomvolle kerstpakketten zullen zorgen voor een grote glimlach op het gezicht van uw relaties. Zij zullen dankzij het bomvolle kerstpakket dat ze cadeau krijgen in de gaten hebben hoe erg u ze waardeert. Uw relaties zullen het heerlijk vinden om hun bomvolle kerstpakketten te openen en te zien dat het ene artikel nog leuker is dan het andere.

Wij hebben ons best gedaan om onze kerstpakketten bomvol te stoppen met producten die veel mensen erg lekker vinden. Veel mensen zullen hun bomvolle kerstpakket graag willen delen met hun familie en geliefden en juist dan is het leuk als er een grote verscheidenheid aan producten in de bomvolle kerstpakketten zit. In de bomvolle kerstpakketten zit er namelijk ongetwijfeld voor ieder wat wils. Er zijn zowel bomvolle kerstpakketten te bestellen met allerlei lekkernijen als kerstpakketten met ook andere producten in het bomvolle kerstpakket verwerkt.

Voor een bomvol kerstpakket met daarin de meest heerlijke lekkernijen en leukste artikelen bent u bij ons bedrijf op de juiste plaats. Dankzij onze jarenlange ervaring met het verkopen van kerstpakketten weten wij precies wat mensen zoeken in een kerstpakket. Daarom doen wij ons uiterste best om ieder bomvol kerstpakket tegen een zo voordelig mogelijke prijs aan te bieden. Voor meer informatie over een leuk bomvol kerstpakket kunt u altijd terecht bij ons personeel.BTW verhoging kerstpakketten naar 6 en 21 procent

Vanaf 1 oktober 2012 treed de nieuwe wetgeving omtrend de BTW verhoging in werking. Kerstpakketten uit ons assortiment gaan dus anders belast worden vanaf deze datum.

Voor NON-food producten geld nu het BTW tarief van 21% op alle kerstpakketten. Voor alle food producten blijft het BTW percentage hetzelfde a 6%.

Klik hier om direct alle goed gevulde kerstpakketten te bekijken die we dit jaar speciaal voor u geselecteerd hebben.

Mocht u aan de hand van dit nieuwsbericht of de BTW verhoging op kerstpakketten nog vragen hebben?

HSG Kerstpakketten is bereikbaar op de volgende informatie:

(NL) 040/255.65.42
(B) 011/55.34.83
info@hsg-kerstpakketten.comChampagne pakketten

Door een champagne pakket cadeau te doen aan uw relaties, geeft u echt iets origineels en exclusiefs.  De mensen aan wie u een champagne pakket geeft, zullen ongetwijfeld blij verrast zijn met een mooi champagne pakket. Er zijn veel verschillende soorten champagnepakketten op de markt. Daarom is het verstandig om u eerst even te oriënteren als u op zoek bent naar een leuk pakket met champagne. Dat kunt u nergens beter doen dan op onze site. Wij hebben u namelijk vele soorten champagne pakketten te bieden. Ieder champagne pakket dat op onze site te vinden is, is met grote zorgvuldigheid geselecteerd. Onze champagne pakketten staan bekend om zowel hun goede kwaliteit als om hun uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Op deze site kunt u ons huidige aanbod champagne pakketten eens op uw gemak bekijken. Een ding is zeker: het weggeven van een mooi champagnepakket zal zowel u als uw relatie een heel goed gevoel geven. Op onze site kunt u direct een champagne pakket bestellen als u een pakket heeft gezien dat voldoet aan uw wensen. Wilt u liever eerst nog wat meer informatie over onze champagnepakketten? Vraag dan gerust onze medewerkers even om hulp bij het vinden van een passend champagnepakket.De mooiste wijnpakketten

Een wijn kerstpakket is heel geschikt om als zakelijk geschenk te geven rond de kerst. Doordat er bijzonder veel verschillende soorten wijn op de markt zijn, is het aanbod van wijn kerstpakketten dat momenteel op de markt is ook erg breed. HSG Kerstpakketten heeft een groot assortiment drankgeschenken en daardoor hebben wij altijd wel een wijn kerstpakket dat bij u past. Uw relatie zal het een aardig gebaar vinden als u hen lekkere wijn kerstpakketten geeft rond de kerstdagen. Zij zullen met de kerst wijnpakketten namelijk kunnen genieten van een goed wijntje bij bijvoorbeeld het eten of gewoon lekker ’s avonds op de bank.

 

HSG Kerstpakketten heeft wijn kerstpakketten in verschillende prijsklassen en daardoor is er op onze website altijd wel een mooi kerst wijnpakket te vinden dat aan uw wensen voldoet en ook nog eens binnen uw budget valt. Kijk gerust eens rond op kerstpakket.co als u erover denkt om dit jaar voor een wijn kerstpakket te kiezen. Ook kerstpakketten met wijn bestellen is direct mogelijk via onze site. Heeft u nog bepaalde vragen aan ons personeel over onze kerstpakketten met wijn? Vraag ze ons dan gerust even om hulp, daar zijn wij voor!
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01