Wat is het beste kerstpakket 2017

Wat is het beste kerstpakket 2017

Wilt u weten wat de beste kerstpakketten van 2017 zijn? Dan hebben wij voor u de top drie kerstpakketten! Wanneer u op zoek bent  naar bijvoorbeeld een leuk kaaspakket of een ander pakket op maat bent u bij ons op het juiste adres. Wij kunnen een groot aantal kerstpakketten op maat maken van groot tot aan klein budget. Daarnaast heeft u ook de keuzen in onze top drie kerstpakketten van 2016.

 

Kaaspakket

 

Wilt u tijdens de kerstdagen een luxe en originele kerstpakket weggeven? Dan is het kaaspakket geschikt voor u. Dit kaaspakket heeft een gevarieerd aanbod aan kaas met luxe houten kaasplankje waarop u de kaas kan serveren. De heerlijke fles rode wijn is een uitstekende combinatie samen met de kaas. Geniet dus lekker van een mooi kaasplankje met rode wijn tijdens de kille winterdagen.

 

Powerpakket

 

Tijdens de feestdagen is het fijn om gezellig met z’n alle een leuke film te kijken en lekker te snacken. Het Powerpakket kerstpakket is zeer geschikt voor dit soort dagen. Dit pakket is gevuld met veel snacks die u tijdens een leuke film kunt opeten. Daarnaast heeft de Powerpakket er ook een powerbank in zitten die u kan voorzien van uw logo of bedrijfsnaam. De extra kosten voor dit bedrukken hangt af van het te bestellen aantal. Vraag aan onze medewerkers de opties.

 

Spelpakket

 

Wanneer u een kerstpakket als bedrijf wilt weggeven aan families of ouders met kinderen is het leuk wanneer het kerstpakket ook iets bevat waar de kinderen iets aan hebben. In het spelpakket vind u een gezelschapsspel naar keuze. Het spelpakket is verkrijgbaar met de spellen “Ik hou van Holland” , “The voice of Holland” of “De jongens tegen de meisjes”. Dit leuke familiepakket kan door iedereen worden gebruikt en is een hit tijdens de feestdagen.

 

Top 3 kerstpakketten

Onze top drie van kerstpakketten is met grote zorg geselecteerd zodat wij u een leuk, origineel en gezellig kerstpakket kunnen aanbieden. Wilt u iets meer of minder in uw pakket hebben zitten? Of wilt u een geheel nieuw kerstpakket creëren voor uw medewerkers? Ook dan zit u goed bij ons. Wij staan voor uw klaar om samen met u het beste, mooiste en leukste kerstpakket te maken voor uw bedrijf. Of uw budget hoog of laag is. Bij ons zit u goed!

 

Bedrukken of niet?

 

In de beste kerstpakketten van 2016 kunt u altijd producten doen die u kunt bedrukken met uw bedrijfsnaam, slogan of logo. Laat uw medewerkers trots zijn op uw bedrijf en bijvoorbeeld hun telefoon op laten laden met een powerbank met opdruk. Voor een digitale offerte of gratis en vrijblijvende offerte kunt u altijd terecht bij een van onze medewerkers.

 

 

 


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01