Sorteer op:

Er zijn geen producten gevonden.

Drankpakketten

Drankpakketten

Het cadeau doen van drankpakketten is altijd een goede keuze! Drankpakketten vindt u bij HSG Promotions in alle soorten en maten. Een drankpakket is een goede keuze voor zowel uw medewerkers als uw zakenrelaties. Met de feestdagen houdt men ervan om een glaasje te drinken. Een drankpakket is dus een mooi kerstcadeau waar uw medewerkers samen met hun dierbaren van kunnen genieten tijdens de feestdagen. Het zal dus hoe dan ook goed van pas komen. Laat de mensen om u heen blijken dat u blij bent met de inzet, het hele jaar door. Met de mooie drankpakketten kunt u een fijn jaar samen afsluiten.

Gepersonaliseerde drankpakketten

Voor gepersonaliseerde drankpakketten bent u bij HSG Promotions aan het juiste adres. Drankpakketten worden ieder jaar weer als zeer origineel ervaren en bieden een mooie uitkomst als kerst relatiegeschenk. Wijnpakketten zijn echte klassiekers voor de feestdagen. U kunt de drankpakketten nog specialer maken door ze te laten personaliseren. U kunt een kerstboodschap overbrengen door het toevoegen van een wenskaartje aan het kerstpakket met een persoonlijke boodschap er op. Ook kunnen de flessen voorzien worden van een persoonlijk etiket, bedrukt met uw logo, bedrijfsnaam of tekst. De dranken kunnen geleverd worden met een leuke fles, verpakking of kist.

Drankpakketten bestellen

Bij HSG Promotions bestel u makkelijk en snel uw drankpakketten. Om de zoektocht naar dat ene perfecte drankpakket te versoepelen, is onze webshop zo opgebouwd dat u door de filtermogelijkheden binnen enkele klikken de juiste drankpakketten te zien krijgt. De dranken en drankpakketten zijn uiteraard zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit. Heeft u nog specifieke wensen? Wij denken graag met u mee. Als u nog vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze werknemers. Zij zijn makkelijk te bereiken via de chat, mail of telefoon.


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01