Garantie

HSG Kerstpakketten staat garant voor een stipte en volledige afhandeling van uw bestelling. Echter, zijn er enkele richtlijnen die u in acht dient te nemen.

Reclamaties

Na het ontvangen van uw bestelling verwachten wij dat u deze zending controleert en ons op de hoogte stelt van eventuele onjuistheden. U kunt dit doen via mail, via telefoon, via fax of via post. Wij behandelen uw klacht met spoed en met zorg en gaan na in hoeverre we dit kunnen herstellen. Reclamaties kunnen te maken hebben met de kwaliteit / werking van het artikel, met de kwaliteit en/of juistheid van de bedrukking, levering van de goederen, e.a.

Levertijden

Wij vragen u om 2 dagen in acht te nemen zodat eventuele calamiteiten die buiten onze macht liggen, geen effect hebben op uw evenement / project. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat verkeers-, weers- en andere omstandigheden vertragingen veroorzaken die niet zijn ingecalculeerd. Vanwege deze reden kiezen veel bedrijven er de laatste jaren voor om hun kerstpakketten al in de eerste week van december uit te laten leveren.

Retourneren

Voordat u goederen terugstuurt, vragen wij u uitdrukkelijk om dit eerst met ons te bespreken. Goederen die op eigen initiatief worden teruggestuurd, kunnen verloren raken bij de post, bij het afleveren. In dit geval zijn wij nooit aansprakelijk. In zo goed als alle gevallen doen wij een terughaalopdracht door onze koerier, zodat het retourneren foutloos verloopt. Op deze manier kunnen we ook altijd traceren waar het pakket zich bevindt. Als u nog vragen heeft, kunt u altijd terecht bij onze helpdesk op het nummer +31 (0) 85 773 77 63(NL) of +32 (0) 11 960 783(B).
HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: