Sorteer op:

Kerstpakketten €25,- tot €35,-

Kerstpakketten €25,- tot €35,-

Bij HSG Promotions vindt u kerstpakketten in de categorie €25,- tot €35,- . Kerstpakketten zijn al tientallen jaren de belangrijkste blijk van waardering. Het eind van het jaar is het perfecte moment om uw collega’s en relaties te bedanken voor hun inzet van afgelopen jaar. Bovendien kunt u dan samen met een positief gevoel het nieuwe jaar in gaan. Met kerstpakketten kunt u zorgeloos genieten van de feestdagen op elk moment van de dag. De voordelige kerstpakketten in de categorie €25,- tot €35,- zijn ideaal om cadeau te doen als kleinigheidje aan uw medewerkers of collega’s. U kunt voor iedere werknemer wel een pakket vinden die aansluit bij zijn of haar interesses.

Kerstpakketten personaliseren

De kerstpakketten kunnen gepersonaliseerd worden. Een cadeau waaruit echte waardering spreekt, begint al bij de verpakking. Zo kunt u de pakketten voorzien van een sticker met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Ook kunt u een kerstboodschap overbrengen door het toevoegen van een wenskaartje aan het kerstpakket met een persoonlijke boodschap er op. Zo creëert u een onvergetelijk uitpakmoment met een feestelijke verpakking! Laat zien dat u er echt over na heeft gedacht en tover een glimlach op het gezicht van uw collega’s. Kies voor feestelijke cadeaus die passen bij de identiteit, kernwaarden of doelstelling van uw organisatie.

Kerstpakketten bestellen

Bij HSG Promotions kunt u eenvoudig en snel kerstpakketten bestellen. De start van uw zoektocht naar dat ene mooie kerstpakket begint online bij ons op de website. Om de zoektocht naar dat ene kerstpakket te vereenvoudigen, hebben we de webshop zo opgebouwd dat u door de filtermogelijkheden binnen enkele klikken de juiste kerstpakketten te zien krijgt. Onze artikelen zijn altijd van uitstekende kwaliteit. Heeft u nog specifieke wensen? Wij denken graag met u mee. Als u nog vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij zijn eenvoudig te bereiken via de chat, mail of telefoon.


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01