Santa Claus Panettone

Artikelnummer: 376001

€ 24.75

Wil je Capodanno, het nieuwe jaar, en Natale, kerst, op z’n Italiaans vieren? Zorg dan dat je op zijn minst een panettone in huis hebt. Dit is een soort goudgele ronde cake, gevuld met sukade, rozijnen en gesuikerde vruchten en al eeuwen het traditionele kerstgebak van Milano. De populariteit breidde zich al snel uit over de hele regione Lombardia en zelfs over heel Italia. Panettone en pandoro zijn heerlijk met een glaasje Prosecco als afsluiting van het kerstdiner, of om het nieuwe jaar in te luiden.

Themapakketten

Wij hebben een ruim assortiment aan themapakketten, die elk hun eigen land of streek presenteren. Zo hebben wij Spaanse, Italiaanse en Hollandse themapakketten en nog veel meer.  Neem rustig een kijkje in het ruime assortiment op onze website en laat u inspireren. Zit uw kerstpakket er niet bij, neem dan contact met ons op, onze collega’s helpen u graag verder met het zoeken naar een passend eindejaarsgeschenk.

Inhoud:
• Milanese Panettone, 750 gr
• Spumante Dolce Millesimato 2016, 75 cl
• Ballontin chocolade melk/puur, 80 gr
• Giftbox Piemontese hazelnoot koekjes, 90 gr
• Dit originele Italiaanse geschenk wordt verpakt in een jute kerst zak en verpakt in een feestelijke geschenkdoosDit artikel is op dit moment uitverkocht. Helaas is een offerte aanvragen via de site niet mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor een passend advies.