Tony & Thee Proeverij

Artikelnummer: 370123

€ 14.75

Een setje om van de genieten: Een fraaie glastube met Loco Choco thee en een tablet Tony’s Chocolonely in de meest favoriete smaak melk, karamel/zeezout. Gepresenteerd in een luxe geschenk box met magneetsluiting is dit een geweldig verrassend cadeau.

Eindejaarsgeschenken

Organisaties en bedrijven vinden het vaak leuk om hun relaties een mooi eindejaarsgeschenk te geven in de decembermaand. Het geven van een eindejaarsgeschenk kan worden gedaan vanwege verschillende redenen. Zo dienen eindejaarsgeschenken om te beginnen vaak om relaties te bedanken voor hun vertrouwen van het afgelopen jaar. Daarnaast is een eindejaar groet in de vorm van een eindejaarsgeschenk ook vaak bedoeld om een boodschap uit te dragen die in het teken staat van een prettige samenwerking in het aankomende jaar. Eindejaarsgeschenken kunnen gegeven worden aan vele soorten relaties. U zult merken dat eindejaarsgeschenken altijd met open armen worden ontvangen, of het nu klanten, medewerkers of andere zakenrelaties betreft.

INHOUD:
• Luxe geschenk box met sfeervolle Tea Plantation sleeve
• Loco Choco theemelange bestaande uit chocolate,cherry and rose leaves, glastube à 100 ml
• Tablet Tony Chocolonely, melk karamel/zeezoutDit artikel is op dit moment uitverkocht. Helaas is een offerte aanvragen via de site niet mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor een passend advies.