Choco Tree Long

Artikelnummer: 370150

€ 23.50

Een heerlijke Belgische chocolade dennenboom en kerstchocolade gesorteerd op een presenteerschaal om van te smullen tijdens de kerstdagen.

Eindejaarsgeschenken

Organisaties en bedrijven vinden het vaak leuk om hun relaties een mooi eindejaarsgeschenk te geven in de decembermaand. Het geven van een eindejaarsgeschenk kan worden gedaan vanwege verschillende redenen. Zo dienen eindejaarsgeschenken om te beginnen vaak om relaties te bedanken voor hun vertrouwen van het afgelopen jaar. Daarnaast is een eindejaar groet in de vorm van een eindejaarsgeschenk ook vaak bedoeld om een boodschap uit te dragen die in het teken staat van een prettige samenwerking in het aankomende jaar. Eindejaarsgeschenken kunnen gegeven worden aan vele soorten relaties. U zult merken dat eindejaarsgeschenken altijd met open armen worden ontvangen, of het nu klanten, medewerkers of andere zakenrelaties betreft.

INHOUD:
• Langwerpige glazen presenteerschaal 34 x 17 cm, gevuld met echte Belgische kerstchocolade in wit, melk en puur én een chocolade dennenboom, 900 gr, verpakt in transparante folie
• Verpakt per stuk in een verzenddoos. Kan individueel verzonden wordenDit artikel is op dit moment uitverkocht. Helaas is een offerte aanvragen via de site niet mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor een passend advies.