Choco Tree Square

Artikelnummer: 370151

€ 28.75

Een prachtig cadeau om te geven maar ook om te krijgen! Een heerlijke Belgische chocolade kerstboom op een luxe presenteerschaal met daaromheen gesorteerde Belgische chocolade om van te smullen tijdens de kerstdagen.

Kerstpakketten

Graag wil ik u onze kerstpakketten voorstellen. De kerstpakketten van HSG zijn ontzettend divers. Voor elk budget of idee is er een pakket dat hier goed bij past. De meeste traditionele kerstpakketten zijn voorzien van lekkers maar soms ook met leuke glazen, potten of dranken. U kunt dus een kerstpakket kiezen dat goed past bij u of uw bedrijf.

INHOUD:
• Vierkante glazen presenteerschaal 25 x 25 x 30 x cm, gevuld met echte Belgische kerstchocolade in wit, melk en puur én een staande chocolade kerstboom, 900 gr, verpakt in transparante folie
• Verpakt per stuk in een verzenddoos. Kan door de breukgevoeligheid niet individueel verzonden worden maar uitsluitend via pallet vervoerDit artikel is op dit moment uitverkocht. Helaas is een offerte aanvragen via de site niet mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor een passend advies.