nl+31 (0) 85 773 77 63
be +32 (0) 11 96 07 83€ 23.47

370021

€ 32.98

370040


Wellness pakketten

Deze verwen wellness pakketten zijn erg leuk om weg te geven. Het mooie aan deze Wellness kerstpakketten is dat iedereen er iets aan heeft. Wellness pakketten zijn kerstpakketten waarbij verzorging centraal staat. In vele van deze pakketten kun je douchegel en deodorant en ook de shampoo zal je in vele pakketten terugvinden. De mannenpakketten bevatten vaak producten die je gebruikt met scheren zoals; scheerschuim, aftershave en gezichtsscrub. 

Het mooie van de Wellness pakketten is dat iedereen hier iets aan heeft. Zowel man als vrouw kan gebruik maken van een douchegel of doucheschuim. De wellness pakketten zijn vooral erg leuk om weg te geven als kerstpakket of eindejaarsgeschenk. Het is erg leuk als je een pakket uitzoekt voor de vrouwen en een ander pakket voor de mannen. 

De wellness pakketten zijn bekend voor het heerlijk ontspannen gevoel dat ze geven na het gebruik van de producten. Geeft u een wellness pakket cadeau? Dan geeft u dus eigenlijk een momentje ontspannen genieten cadeau aan uw werknemers of andere relaties.  

Wilt u deze wellness geschenken helemaal speciaal maken? Dan kunt u op de geschenkdoos een boodschap achterlaten voor uw relaties. U kunt hierbij denken aan een motto of een leus, zoals een fijne kerst gewenst of een gelukkig nieuwjaar. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om uw bedrijfslogo op de geschenkendoos te laten drukken. Door deze boodschap geeft u toch net een beetje extra, waardoor het nog net even een leuker geschenk wordt.

Heeft u nog vragen over deze wellness geschenken? Dan kunt u deze kwijt op de chat of via de mail. Tijdens de werkuren kunt u ook vragen stellen via de telefoon. Daarnaast kunt u ook vrijblijvend een offerte aanvragen of een digitale proefdruk. Hiermee komt u net iets beter te weten wat u in huis haalt. Ook als u niet precies weet wat u wilt, kunt u ons ook vragen wat de leuke geschenken zijn.

Wij horen graag van u!


HSG Nederland B.V.
Luchthavenweg 81-10, 5657 EA, Eindhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01


x
Toevoegen aan offertemand

Vul hier het aantal in dat u wilt toevoegen aan uw offertemand

Aantal: